いただきます
あさごはんは、ちくわ、かぼちゃの天ぷら、松風焼き、ごはん
来年のおせちに新メニューを加えようと、松風焼きを試作してみました
こってり好きにはおいしく感じるけれど、やはり好き嫌いがあるよう
うちにはオーブンがないので、魚焼きグリルで焼くとかなり時間がかかるなど、まだまだ改善の余地あり
ごちそうさまでした
Let's eat.
I ate Chikusa grilled fish paste and pumpkin tempura, Matsukaze-yaki grilled minced chicken with miso and green laver and rice for breakfast.
Tried cooking Matsukaze-yaki for new menu of New Year dishes.
I think someone like oily and strong flavor but the others don't like.
I don't have an oven so grilled it on fish oven but it took long time. I need a little work.
done!
【今日の参考資料】
松風焼き 『喜ばれるおせち料理とごちそうレシピ』