いただきます
あさごはんは、里芋、とり肉、ブロッコリーの甘酢あんかけ、白菜と豚肉の煮物、ごはん
ブロッコリー新メニュー、片栗粉をまぶして揚げたものに甘酢あんかけをかけました
おいっしい~
ブロッコリー苦手な方でもいけそうなメニュー
ごちそうさまでした
Let's eat.
I ate chicken and taro with sweet and sour starchy sauce, simmered Chinese cabbage Hakusai and sliced pork and rice for breakfast.
A new menu for broccoli, coat with potato starch, deep-fried and sauce poured on the top.
Tasty.
Even someone don't like broccoli, they can eat it I think.
done!
【今日の参考資料】
里芋、とり肉、ブロッコリーの甘酢あんかけ 『母めし 季節の献立 一汁三菜』
白菜と豚肉の煮物 『割合で覚える和の基本』