いただきます
あさごはんは、かきあげ、豚汁
アメリカ、韓国ときて、今日は日本に帰国しました
でもって、夜はまたインドに飛び立ちます
Let's eat.
I ate tempura, deep fried Japanese radish Daikon, carrot and chikuwa fish sausage,
miso soup with pork and vegetables for breakfast.
I returned to Japan from USA and Korea today.
But I'll take off to India.
そして夜…
夜ごはんは、キャベツフライとキャベツコフタカレー
週に一度の(?)ベジタリアン
インドの友人に教えてもらったキャベツフライは苦く、サクサクすぎて失敗…再度師匠に教えてもらわねば
ごちそうさまでした
at night...
I ate deep cabbage fry and cabbage kofta curry for dinner.
I'm a vegetarian once a week?
Deep cabbage fry my friend from India taught me tasted bitter and too crispy...I have to ask to her how to cook it again.
done!
【今日の参考資料】
キャベツコフタカレー 『自然派インド料理ナタラジレシピブック』