いただきます
あさごはんは、ぎょうざとごはん
前にとてもおいしいぎょうざができたとき、
タネにたくさん野菜を入れて、よくこねたからおいしくなったと思ったので
今日も同じようにしたけれど、ふつうだった
そして思い出した、その時はおいしいとウワサの市販の皮を使ったのだ
要は、皮でぎょうざのおいしさはある程度決まるのだ
ごちそうさまでした
Let's eat.
I ate gyoza a dumpling with minced pork and vegetable stuffing and rice for breakfast.
I cooked gyoza very well before the reason why I added lots of vegetables and kneaded well I thought.
I did the same today, but not good.
Remember! Then I used commercial gyoza wrapper has rumor it's nice.
In short, whether gyoza is good or not is decided according to its wrapper.
done!
【今日の参考資料】
ぎょうざ 『ウーウェンの北京小麦粉料理』