いただきます
あさごはんは、厚揚げの酢豚、とりの酒蒸しときゅうり、さくらんぼ、ごはん
山形県東根市のさくらんぼ、紅秀峰がとどきました
ぷりっぷりと、甘すぎず、だけど甘い絶妙な甘さのさくらんぼ
先日届いた佐藤錦がかすむおいしさ
ごちそうさまでした
Let's eat.
I ate Subuta sweet sour pork but I use atsu-age deep-fried tofu instead of pork, chicken steamed in sake Japanese alcohol, rice and cherry for breakfast.
Cherry in season now, my mother gave me this cherry "Beni-shuho" from Higashine-city, Yamagata Pref.
Chewy texture, fine taste not too sweet.
"Beni-shuho" is better than "Sato-nishiki" one of the most popular cherry I think.
done!
【今日の参考資料】
厚揚げの酢豚 『母飯一汁三菜』