2016/06/27

塩ふりすぎ注意 Don't use too much salt


いただきます

あさごはんは、長ネギとぶたにくの塩炒め、ニラ玉、ごはん
長ネギとぶたにくの塩炒めは、味つけが塩だけなので、ついつい多めにふってしまった
そうしたらなんと塩っ辛い
食べるたびに、せなかがぞくぞくする

ごちそうさまでした

Let's eat.

I ate fried green welse onion, pork and shiitake mushroom, fried egg with Chinese Chive and rice for breakfast.
I seasoned fried green welse onion and pork with too much salt because this dish is flavored with only salt.
What a surprise! Flavored too strongly.
Spine-tinglingly creepy with each bite.

done!

【今日の参考資料】

長ネギとぶたにくの塩炒め  母めし 季節の献立 一汁三菜
ニラ玉                     母めし 季節の献立 一汁三菜