2018/07/20

自家製ドレッシング homemade seasoning


いただきます

あさごはんは、蒸し鶏ネギソースがけ春雨サラダ、ごはん
市販のドレッシングは飽きてくるので、調味料はなるべく自分で調合してつくる
というのは表向きの理由で、市販のドレッシングは高いので買えない、が本当の理由
春雨サラダにももちろん、母めしのレシピ本通りにまぜた中華ドレッシングをかける
これがまた美味

ごちそうさまでした

Let's eat.

I ate steamed chicken with green welse onion saucebean-starch vermicelli salad with cucumber, carrot, egg and ham and rice for breakfast.
I mix seasoning by my self because I bored commercial seasoning.
That's an official reason. Actually commercial one is high I can't afford.
So I put homemade seasoning into bean-starch vermicelli salad today. Good!

done!


【今日の参考資料】

春雨サラダ            母飯一汁三菜