いただきます
あさごはんは、酢豚に、かぼちゃ、なす、ピーマン、万願寺唐辛子の揚げびたし
夏野菜をつかったいつものメンバー
ひるごはんは、ドライカレー
Let's eat.
I ate Subuta sweet‐and‐sour pork with onion, carrot and green pepper,
Agebitashi deep fried summer vegetables soaked in vinegar and soy source
and rice for breakfast.
There were regular members of summer vegetables.
I ate curried pilaf for lunch.
そして、昼...
土日は、ひるごはんも一応作ります
平日は、、、主に残りものなので、写真を撮っても朝ごはんとなんらかわらない
ちなみに、夕飯はこのドライカレーに目玉焼きをのせただけ
at noon...
I cook lunch, just in case, on weekends.
I don't cook lunch on weekdays and eat leftovers so that the pictures of lunch are the same to the pictures of lunch...
FYI, I have nothing left except to put sunny-side up onto curried pilaf leftovers from lunch for dinner.
done!
【今日の参考資料】
酢豚 『和食の素で万能レシピ』
ドライカレー 『コウケンテツの弁当』