いただきます
あさごはんは、揚げびたし、チンジャオロース、ごはん
揚げびたしの上にかかるは、かつおぶし、ごま、ドライしそなり
ドライしそメイキング画像はこちら
Let's eat.
I ate Agebitashi deep fried summer vegetables soaked in vinegar and soy source,
Chinjao Rosu Chinese-style stir fry containing green pepper, pork and bamboo shoots
and rice for breakfast.
dried bonito, sesame and dried Shiso Japanese basil on Agebitashi
Here is the making of dried Shiso.
畑でとれたシソを洗って干す、ひたすら干す
ビンに詰めて、季節がすぎてもずっと食べられる保存食に
I washed Shiso on my parents farm and dried and dried and dried in a few days.
I filled a jar with it, Shiso changed preservative food we can eat all year round.
外食でもやっぱりインドカレーが食べたくなるスパイス狂なのです、、、
店内にはデカデカとインドの国旗が掲げられています
インド人らしき店員さんに、インドのどのあたり出身なの?と聞くと、すかさず「ネパール」
「シェフもみんな?」「そう」
ごちそうさまでした
I wanted to eat Indian curry even eat out because I'm spice crazy.
There was a big Indian national flag at that restaurant.I asked a clerk like an Indian, "which part of India are you from?",
the man replied promptly, "Nepal".
"Also other kitchen chefs?" "Yes."
done!