いただきます
あさごはんは、バルクソーセージ、スクランブルエッグ、スコーンのアメリカンスタイル
スコーンがうすい
ケンタッキーのスコーンをイメージして作ったんだけど難しい…
Let's eat.
I ate bulk sausage, scrambled egg and buttermilk biscuits for breakfast. That's just American style.
How thin the scorns are!
I wanted to make scorns such as KFC's.
そして、夜
夜ごはんは、ぎょうざと中華ちまきごはん
白洲次郎と正子の食卓をめざして作ったちまきごはんですが
いかんせん5年くらい棚の奥にねむっていたもち米なんで、米がおいしくない
ごちそうさまでした
at night...
I ate gyoza a dumpling with minced pork and Chimaki Chinese cake wrapped in bamboo leaves for dinner.
I imitated the meals of Mr. and Mrs. Shirasu's, but tasted not good because my glutinous rice had kept in a storage for about five years, old.
Shirasu Jiro was a famous politician, and Shirasu Masako was antique collector and essayist,
they had had a good sense, eaten nice meals, lived traditional Japanese life.
I like their lifestyle.
done!
【今日の参考資料】
バルクソーセージ、スクランブルエッグ、スコーン
ちまき中華ごはん