いただきます
あさごはんは、カントリーキャプテン
数日前食べたばっかりだけど、また作ってしまった
チキンがやはりうまし
Let's eat.
I ate country captain and rice for breakfast.
Though I cooked this a few days ago, I did it again.
Especially chicken was so good.
ひるごはんは、韓国のり巻き from韓国料理屋さん
たまたま近所の韓国料理屋の前を通ったら、店のおばちゃんが出てきて、
開店前だったけど、立ち話の流れで、なんと韓国のり巻きの作り方を実演してくれました
ごま油の香りと甘辛なたれがとってもおいしい本場の味でした
うちとのちがいは、ごはんには酢ではなく、ごま油、塩、白ごまをふる
最後ものり巻きの上から豪快にごま油をふる、ということ
ごちそうさまでした
I ate Korean Sushi roll which an aunty in Korean restaurant near my house made for lunch.
While taking a walk in front of this restaurant, I met her occasionally.
Though before it opened, she taught and cooked it for me.
That's a genuine taste!
Sesame oil flavor and salty-sweet sauce tasted good.
The secrets of taste are mixing not vinegar but sesame oil, salt and white sesame with rice,
and drizzling with sesame oil on the Sushi roll wildly at the end.
done!
【今日の参考資料】
カントリーキャプテン 『アメリカ南部の家庭料理 A Taste of The Southern Home 』