いただきます
あさごはんは、親子丼となめこのみそ汁
味がうすい、、、卵やみつばから水分が出てくるため、その前のだしを濃いめに作るのが鉄則なのだが、、、
Let's eat.
I ate a bowl of rice topped with chicken, eggs, welse onion and Mitsuba Japanese honeywort
and miso soup with nameko mushroom, tofu and welse green onion for breakfast.
Tasted light... I had to flavored strongly because leaked out of eggs and juicy vegetables.
今日はベジタリアンクッキング教室の日
なんだけど、その前にトゥールダルのドーサをごちそうになりました
料理を教えてもらう日なのに、またごちそうになってしまった
We had vegetarian cooking class today.
Before class, my friend baked tool dal dosa for me.
Crispy the edge and chewy inside.
で、今日の一品は、かぼちゃ団子、ココナツチャトニがけ
チャトニに入ってるウラドダルの食感がたまらん
豆を見直す日々です
ごちそうさまでした
We cooked pumpkin dumpling with coconuts chutney today.
I love the texture of urad dal crunchy in chutney.
I recognized bean once again.
done!
【今日の参考資料】
親子丼 『日本のおかず』