2015/03/05

やっぱり豚がすき sukiyaki for pork better than beef


いただきます

朝ごはんは、だいこんと飛竜頭の煮物、豚すきやき、ごはん
やっぱり豚がすき

Let's eat.

I ate simmered daikon Japanese radish and Hiryozu fried tofu and some vegetables,
pork sukiyaki and rice for breakfast. 
I like sukiyaki for pork better than beef.


ひるごはんは、ココナツチャトニ、パパドゥ
パパドゥは、インドのスナックで、餃子の皮みたいなのを高温の油で5秒くらい揚げるとこうなる
たまたま家にあったインド料理を組み合わせただけだから、このコンビが正しいかはなぞ
多分インド的にはなしだろう

ごちそうさまでした

I ate coconut chutney and papad for lunch. 
Papad is Indian snack, fried like gyoza sheet in high-temperature oil in 5 seconds.
I think this combination is incorrect.

done!

【今日の参考資料】

だいこんと飛竜頭の煮物      割合で覚える和の基本
豚すき(鶏すきを参考にしました) 『日本のおかず』