2015/12/20

キムチ鍋進化 evolved kimuchi pot


いただきます

あさごはんは、キムチ鍋
先週の反省を生かし、コクを出すため豚挽肉を追加し、最初から煮込みまくり
ぐんとおいしくなりました

Let's eat.

I ate Korean-style kimuchi pot with tofu, daikon Japanese radish, leek, hakusai Japanese cabbage, bean sprout and pork for breakfast.
I added minced pork to provide a rich flavor and simmered for long time using the experience last week.
Then more delicious.



そして、夜

夜ごはんは、インドの友人のお誕生日会
ダルカレー(数種類の豆カレー)、サグパニール(ほうれんそうとパニール、チーズと豆腐の間みたいな)、プーリー(揚げパン)、ベジタブルライス
手作りパニールはやっぱりおいしい

ごちそうさまでした

at night...

I ate dal curry (some various of beans curry), saag paneer curry (spinach and cheese like tofu curry), puri (fried thin bread), vegetable rice for dinner at my Indian friend home for birthday party.
How nice homemade paneer was.

done!