2015/12/09

薬味のおいしさ fresh condiments yumminess


いただきます

あさごはんは、さんまの煮付け、はくさいと豚肉の煮物、ごはん
久々の村田流和食レシピ、はくさいと豚肉の煮物、めちゃめちゃうまし
初めてネギをのせて食べてみたら、さらにおいしく
昔は薬味野菜なんて全く食べられなかったのが、ここ最近薬味としてのネギのうまさを知る

ごちそうさまでした

Let's eat.

I ate fried simmered Pacific saury with taro, simmered Japanese cabbage Hakusai and sliced pork and rice for breakfast.
Tasted good simmered Hakusai Japanese dish by Mt. Murata Japanese famous chef I ate it in a long time.
More tasty green welse onion finely cutting on it.
I'm not used to eating fresh condiments before, but nowadays I begin to notice its yumminess.

done!

【今日の参考資料】

はくさいと豚肉の煮物 『割合で覚える和の基本