いただきます
あさごはんは、伊豆稲取の温泉宿にて
金目鯛の味噌焼き、揚げ出し豆腐のなめこあんかけ、切り干し大根、ひじきの煮物、ハムサラダ、漬け物、
マグロその他刺身の漬け、イカ刺しの数の子和え、半熟卵入り茶そば、海苔のみそ汁、ごはん
金目鯛の味噌焼きがそれはそれはおいしかった、これだけでもう十分
Let's eat.
I ate breakfast at hot spring hotel in Inatori, Izu.
Kinmedai splendid alfonsino in miso and grilled, deep-fried tofu with amber nameko mushroom sauce,
simmered dried daikon white radish, simmered hijiki seaweed, ham salad, pickles,
sashimi sliced raw tuna and other fish soaked in soy sauce, Shredded raw squid with herring roe,
Green tea soba buckwheat noodles with raw egg, miso soup with seaweed and rice.
Kinmedai specialty here was so tasty, just that was enough for me.
そして、夜
夜ごはんも、伊豆稲取の温泉宿にて
これからさらに次々と魚料理が運ばれてきます
温泉宿の料理、いつも食べきれないくらいの量で、残してしまい罪悪感
at night…
I ate dinner at hot spring hotel in Inatori, Izu.
This is just a starter.
So much dish to eat up feel a sense of guilt.
海鮮鍋
だしがとてもおいしい
Seafood hotpot.
Good stock.
ぶりかま
皮がぱりっと、中はジューシー
Salt-grilled yellowtail head.
Crispy skin and juicy fish.
ふぐのからあげ
ぷりぷりっと
しかし骨が多い
Deep-fried blowfish.
Chewy texture and many tiny bones.
しめの金目鯛茶漬け
金目鯛がぷりっぷり
おなかいっぱいじゃなければ、完食できたんだけどな
ごちそうさまでした
Kinmedai splendid alfonsino and rice with green tea soup as a final dish.
So tasty If I were hungry I would eat it up.
done!