いただきます
あさごはんは、とうふチャンプル、しいたけの肉詰め、ごはん
道の駅で買ってきたしいたけがぷりっぷりでおいしい
5年前くらいまで大嫌いな食べ物しいたけでしたが、今こんなにおいしくいただけるなんて奇跡だ
Let's eat.
I ate fried tofu, vegetables and egg, stuffed shiitake mushroom and rice for breakfast.
What a chewy shiitake mushroom from the local roadside station.
How miracle I love it which had not hated intensely for a long time.
そして、夜
夜ごはんは、伊豆稲取の温泉宿にて
新鮮なお魚は何を食べてもおいしい
牛肉の鉄板焼きも出たけれど、こんなに海の近くに来てわざわざ肉を食べなくても…魚だけで十分楽しめた
at night…
I ate dinner at hot spring hotel in Inatori, Izu.
This is a typical Japanese style dinner at hotel.
Fresh fish was so yummy because it's near the sea.
この中から好きな魚を選んで、お造りにしてもらいます
こってりが5で、さっぱりが1としたら、こってり度3.5くらいのしまアジが個人的には好きでした
We can select the favorite fish and the chef make it sashimi raw sliced fish we can eat as it is dipped in soy sauce.
Yellow jack tasted a little oily was the best for me.
お造り
ぷりっぷりの新鮮なお刺身がたまらなくうまい
Sashimi raw sliced fish.
How fantastic!
極めつけは金目鯛の煮付け
稲取の名物でもあります
中まで味がしみているのに、しっとりとやわらかい身がほろほろと口の中でとけました
ごちそうさまでした
The main is simmered Kinmedai splendid alfonsino, specialty here.
The flavors have soaked right through the fish, soft and juicy fish meat melt in the mouth.
done!