いただきます
あさごはんは、五目豆、里芋ととり肉の甘酢あんかけ、ごはん
最近母めし三昧
母めしの味つけは甘めで実家の母の味に似ている
Let's eat.
I ate gomoku-mame simmered soy beans with some vegetables, chicken and taro with sweet and sour starchy sauce and rice for breakfast.
Nowadays I often cook dish on the book "Rice, a soup and three simple plates basic Japanese menu by mother".
These recipes resemble to the taste my mother's, that's why I like it.
そして、夜
おとなりさんから、できたてあったかあんこをいただきました
おいしそうだったので、思わずそのままいただきました
ごちそうさまでした
at night…
I ate anko sweet red beans hot from the oven my neighbor made for dessert.
Looked so delicious and ate in a minute.
done!
【今日の参考資料】
里芋ととり肉の甘酢あんかけのとり肉揚げ 『母めし 季節の献立 一汁三菜』