いただきます
あさごはんは、五目豆、とり肉の焼き南蛮、ごはん
新メニューとり肉の焼き南蛮は絶品でした
レシピではアジを使っていますが、そこは格安食材鶏ムネで代用
生野菜が苦手な私ですが、甘酸っぱいたれがおいしすぎて、ぱくぱくいけちゃいました
ごちそうさまでした
Let's eat.
I ate gomoku-mame simmered soy beans with some vegetables, Yaki-namban grilled chicken with some vegetables marinated sweet and sour sauce and rice for breakfast.
The new menu Yaki-namban was excellent.
On the recipe book use horse mackerel but I use chicken instead of it because it's more reasonable.
Actually I don't like raw vegetables but sweet and sour sauce was so delicious and can't stop eating.
done!
【今日の参考資料】
五目豆 『母飯一汁三菜』
とり肉の焼き南蛮 『母めし 季節の献立 一汁三菜』