2017/08/11

1日目からとばすぜシンガ飯 Full S'pore rice from day one


いただきます

あさごはんは、宿にて
フライドライス、チリフライドポテト、ウィンナー、ベーコン、フライドヌードル
全体的に茶色
ウィンナーはパリッとはしてなくて、もにゅっという食感
フライドヌードルはキャベツやもやしがはいっがもちもちきしめん
日本のごはんにも似ているが、どこかちがうエスニックの香り
アジアごはん好きにはたまらない

Let's eat.

I ate breakfast at hotel.
Fried rice, chili fried potato, Vienna sausage, bacon, fried noodle.
All brown color though I should eat green color vegetables actually.
Vienna sausage texture is crispy outside soft inside in Japan, but chewy here.
Cabbage, bean sprout and some vegetables in fried noodles made in flat strips.
Similar to Japanese meal but different something.
Asian rice lovers will go crazy for this meal.


そして、昼

昼ごはんは、宿の下にあるホーカーズにて
豚の臓物麺あっさり塩味
いろいろな種類の豚の内臓、とうふ、コリアンダー(香菜)が入った麺
コリコリ、もっちりなどいろんな食感が味わえるし、かめばかむほど味が出る臓物麺うまし

at noon…

I ate lunch at hawkers under the hotel.
Salt noodles with edible organ meat.
Including various kinds of edible organ pork meat, tofu, coriander.
Meat mixed hard and soft texture, the more I chew, the better it tastes.



そして、夜

夜ごはんは、昼と同じ、宿の下にあるホーカーズにて
早速通い詰め
フライドホッケンミー
これを食べると決めてシンガポールにやってきました
エビ入り海鮮だし焼きそばたまらん

ごちそうさまでした

at night…

I ate dinner at hawkers under the hotel, came here night and day.
Fried hokkien mee, fried noodles with shrimp.
I've decided to eat this before I came to Singapore.
So tasty as I expected, and I wanted to say "seconds please."

done!