いただきます
あさごはんは、宿にて
ピラフ、サンマのトマト煮込み、オレンジ、ハム、ハッシュポテト、ウィンナー、フライドヌードル
さんまはカレーのようなスパイシーな味を想像していたのですが、わりと日本的な味で
またピラフの回がやってきてうれしい
Let's eat.
I ate breakfast at hotel.
pilaf, simmered fish like Pacific saury with tomato, onion and some vegetables, orange, ham, hash browns, Vienna sausage, fried noodle.
Though I expected fish tasted spicy, it's like Japanese.
Happy to meet pilaf again.
そして、昼
昼ごはんは、宿の下にあるホーカーズにて
シンガポール名物カヤトースト
中には緑色したココナツと柑橘系の味がするカヤジャムが入っています
おいしかったのでカヤジャム徳用400mlをフェアプライスで買って日本に持って帰ろうとしたところ
空港の荷物検査であえなく没収
100ml以下なら持ち込めたらしい
欲張って徳用を買うんじゃなかった
ごちそうさまでした
at noon…
I ate lunch at hawkers under the hotel.
Kaya toast, Singapore specialty.
Coconuts and citrus jam inside, like it!
Purchased big one 400 ml at Fair Price supermarket and tried to carry it on board.
But shocked that it's banned items over 100 ml and confiscated.
I could bring less than 100 ml, I didn't know and I should check which items can bring on board next.
done!