2017/08/12

行きつけのホーカーズで at my favorite hawkers


いただきます

あさごはんは、宿にて
フライドライス、ビーフンみたいな、コーンビーフ、ハム、サラダ
今日は緑を追加
シンガポールは日本人が生野菜を食べられる貴重な外国

Let's eat.

I ate breakfast at hotel.
Fried rice, rice vermicelli, corned beef, ham and salad.
Added green color today.
Singapore is one of the rare foreign countries for Japanese to be able to eat raw vegetables.



そして、昼

昼ごはんは、シンガポール動物園入り口にあるレストランにて
茶色がカレー煮込み麺、オレンジが酸っぱ辛いシンガポール名物麺・ラクサ、黄色がフィッシュボールヌードル
観光地的なファストフード味、茶色もオレンジもこってりと
黄色だけが安堵できるあっさり味

at noon…

I ate lunch at restaurant in Singapore Zoo entrance.
Brown is curry noodles, orange is Laksa sour and spicy coconuts noodles, yellow is fish ball noodles.
Strong flavor like fast-food restaurant in sight seeing spot, especially brown and orange.
Only yellow tasted light salty and relieved. 



そして、夜

夜ごはんは、行きつけ、宿の下にあるホーカーズにて
エビチャーハン(フライドライス)
やっぱりここでのごはんが落ち着くしうまい
というかこれホントにうまい!

ごちそうさまでした

at night…

I ate dinner at my favorite hawkers under the hotel.
Shrimp fried rice.
After all here made me feel at home and tasty.
Really it's delicious!

done!