いただきます
今日からインド、ケララへ
タイ、バンコクにてトランジット中
あさごはんは、バンコクのドンムアン空港にて
フードコートにて現地食、自分で好きなおかずを選んで注文する式
ピーマン煮込み、揚げ魚のピリ辛煮込み、チキンカレー、タイ米
チキンカレーが辛すぎるけど、ピーマンのマイルドさとミックスして食べるとちょうどいい塩梅
シンガポールのホーカーズのようで、とても楽しくおいしい
Let's eat.
Going to Kerala, India, now transfer in Bangkok, Thailand.
I ate breakfast at food court in Don Mueang Airport.
Ordered some dishes amongst various kinds of local food as I like.
Simmered green pepper with sweet chili sauce, fried fish in chili, chicken curry and Jasmine rice.
Chicken was too hot, but mixed with green pepper goes well.
Like hawkers in Singapore, tasty and have fun.
そして、昼
昼ごはんも、同じ現地食フードコートにて
タイ名物、カオマンガイ、蒸しと揚げハーフアンドハーフ
シンガポールのチキンライスと同じで食べ比べてみたかったのですが
同じすぎて比べようがない
at noon…
I ate lunch at the same food court to breakfast.
Thailand's specialty, Khao Man Gai, steamed and fried chicken, half and half.
Wanted to compare Hainan chicken rice in Singapore and Thailand's.
Well... carbon copy I was not able to find the difference.
そして、夜
夜ごはんは、ちょっときれいめレストラン in やはりドンムアン空港にて
パッタイというタイ風米粉焼きそばカニ入り
甘辛くて、というか辛さはほとんどないけど
向こう側に見えるピーナツ粉をかけるとさらに香りよく食べられるという
空港きれいめレストランだけにお値段も強気の設定ですが、味もよし
ごちそうさまでした
at night…
I ate dinner at restaurant in Don Mueang Airport.
Pad Thai fried rice noodles with crab, also specialty of Thailand.
Sweet and a little spicy, sprinkled peanut powder flavor spread in my mouth.
This restaurant for foreigners so clean and costly, but tasty.
done!