いただきます
あさごはんは、ささかま入りチャーハン
ウィンナー入りささかまをぜいたくにもきざんでチャーハンに入れてみました
Let's eat.
I ate fried rice with fried boiled fish paste shaped bamboo grass Sasa-kamaboko, egg, onion and carrot for breakfast.
I added Sasa-kamaboko with wienerwurst in fried rice luxury.
ささかまの正体はこれ
This is Sasa-kamaboko by Kamashin shop.
仙台にはささかま店があまたありますが、
かま志ん蒲鉾店さんのささかまが一番のおきにいり
There are many Sasa-kababoko shops in Sendai,
but Kamashin shop is my favorite.
そして、夜
夜ごはんは、イドリー、サンバル、野菜プラウ
野菜プラウはいつぞやの残り物だけど
イドリー&サンバルはインドの友人が作ってくれました
イドリーは米粉とウラド豆を発酵させて蒸したすっぱいパン、インドでは朝食に食べるみたい
ごちそうさまでした
at night…
I ate idly, sambar from a friend of mine from India and mix vegetable pulau by me for dinner.
Pulau is leftovers.
Idly tastes sour, which is fermented bread from rice flour and urad dal, Indian people often eat for breakfast.
done!