いただきます
あさごはんは、じゃがいもわかめのみそ汁、なっとう、ごはん
去年の5月頃に収穫したじゃがいも、7ヶ月くらいしてくると熟成され、味が濃くなり、まさに食べ頃になるのです
芽とかめっちゃ生えてて、ふつうは食べないと思うけど、実はこれこそがじゃがいものうまさと思うのです
在庫過多で食べ遅れてしまい困っていたけれど、それが功を奏し、おいしいものとなっていました
ごちそうさまでした
Let's eat.
I ate miso soup with potato, wakame seaweed, aburaage fried tofu and green welse onion, natto fermented soy beans and rice for breakfast.
Potatoes harvested around last May from my parents farm are aged for 7 months and became taste rich and better.
Though don't eat such a sprouting potatoes as usual, actually this is what the best one.
I was stumped about too much stocks and late for eating, in fact works well.
done!