2016/02/26

改良の余地あり having room for improvement


いただきます

あさごはんは、だいこんと飛竜頭の煮物、蒸し鶏ネギソースがけ、ごはん
蒸し鶏ネギソースを初めて作ってみましたが、鶏が厚切りすぎてソースの味がうまくからまない
ネギソースは油林鶏のたれと似たような味なので、もう少し和風で楽しみたいところ
いろいろ改良の余地ありですが、おいしくなる予感

ごちそうさまでした

Let's eat.

I ate simmered daikon Japanese radish and Hiryozu fried tofu and some vegetables,
steamed chicken with green welse onion sauce and rice for breakfast. 
My first time to cook steamed chicken, too thick to get caught in sauce well.
Though this sauce is similar to the sauce of Yu Lin Chi, want to flavor in Japanese style.
I have a feeling that it'll more tasty with improvement.

done!

【今日の参考資料】

だいこんと飛竜頭の煮物 割合で覚える和の基本