いただきます
あさごはんは、だいこんと飛竜頭の煮物、肉ごぼう、白菜とだいこんと油揚げのみそ汁、ごはん
飛竜頭は、木綿豆腐よりも絹豆腐の方がきめが細かくなりおいしくできました
さらに白ごまをくわえることでおいしさアップ
ごちそうさまでした
Let's eat.
I ate simmered daikon Japanese radish and Hiryozu fried tofu and some vegetables,
simmered burdock root and sliced pork, miso soup with hakusai Japanese cabbage, daikon white radish and aburaage fried tofu and rice for breakfast.
Hiryouzu made of silken tofu which is soft is better than cottoned tofu which is firm.
Furthermore mixed white sesame was more delicious.
done!
【今日の参考資料】
だいこんと飛竜頭の煮物 『割合で覚える和の基本』
肉ごぼう 『日本のおかず』