いただきます
あさごはんは、肉豆腐、キャベツと魚肉ソーセージのカレー炒め、ごはん
「オンナの奥義」という本を読みました
阿川佐和子さんの家では夫婦で食事の好みが全くちがうとか
うちも塩味あっさり派vsバター味こってり派と全然合わないけれど
10年も一緒に生活しているとお互いのおいしいと思うものが歩み寄るのか
結果このようなごはんを毎日食べている
ごちそうさまでした
Let's eat.
I ate simmered pork and tofu, gomoku-mame simmered soy beans with some vegetables and rice for breakfast.
"The secrets of lady" by Sawako Agawa I read.
She said that her couple has totally different taste in food.
Us, too. One likes salty light flavor, the other likes rich flavor like butter.
But we've gotten some concession in food for about 10 years.
As a result we eat such as dish every day.
done!