2016/08/14

おいしいと思えなくなること don't feel tasty


いただきます

あさごはんは、コチからデリーへ向かうエアインディアの機内食、ベジタリアン用
マサラドーサ、豆カレー、フルーツ、パン
マサラドーサは作りたてではないので、さすがにパリパリッとはしていないけれど

Let's eat.
I go to Delhi from Kochi in India.

I ate masala dosa, dal (bean) curry, fruits and bread for breakfast.
This is airline food for vegetarian on Air India.
This is not fresh masala so that not crispy but tasty.



そして、昼

昼ごはんは、バターチキン、クミンライス
デリー空港のフードコートにて
国際空港だけに、これで800円もした
街で食べたら100円もしないと思う

at noon

I ate butter chicken curry and cumin rice for lunch at a food court in Delhi International Airport.
It cost no less than 800 yen the reason why here is international airport.
If I eat it in the town, it costs about 100 yen.



そして、夜

夜ごはんは、デリーから成田へ向かうエアインディアの機内食、ベジタリアン用
パニールカレー、バスマティライス、ベジカレー、グラブジャムン(インドのスウィーツ、ドーナツ生地みたいなのを砂糖水にひたしたようなとても甘いスウィーツ)、フルーツ、パン
ケララであんなにもおいしいインディア料理を食べてしまった後に
正直この機内食はもう食べられない、、、ごめん
本当においしいものに慣れてしまうと、今までおいしいと思っていたふつうのものをおいしく感じられなくなる
これっていいことなの?

ごちそうさまでした

at night

I go to Narita from Delhi by Air India.
I ate paneer curry, basmati rice, vegetable curry, gulab Jamun (Indian sweets, like a doughnuts dough soaked in the sugar water), fruits and bread.
This is airline food for vegetarian.
After I ate so delicious Indian food every day, I couldn't eat such a airline food anymore.
If we get used to delicious food truly, we don't feel what we felt tasty all this time is good.
I don't know whether it's happy or not for me.

done!