2015/04/30

イノシシ鍋 Japanese gibier


いただきます

あさごはんは、油林鶏とワンタン、ごはん
油林鶏、今日もよりてりてりに仕上げて店の味
ワンタンも家にあるレシピ本にのっとって忠実に作ってみました

Let's eat.

I ate Chinese fried chicken with sweetened vinegar sauce Yu Lin Chiminced pork filled dumplings soup and rice for breakfast.
I tried glazing Yu Lin Chi with vinegar sauce so delicious such a tastes of shops, following by a recipe book at home. 




そして、昼

昼ごはんは、イノシシ鍋定食
両国、300年の老舗、山くじらももんじやのイノシシ鍋は絶品
イノシシは豚肉に似ていますが、脂身がこりこりしていて特に好きでした

at noon

I ate boar meat stew set menu for lunch.
At Yama-kujira means mountain whale Momonji-ya historic restaurant run by the same family for ten generations in three hundred years in Ryogoku, the famous sumo Japanese style wrestling town.
I felt boar meat like pork, but I like its fatty meat with crunchy texture.


割下がおいしかった
Salty-sweet sauce was nice.


鹿の肉の刺身
味がしなかったけど、食感はよし

ごちそうさまでした

Sliced raw venison has no taste, but felt elastic. 

done!


【今日の参考資料】