いただきます
あさごはんは、油林鶏とワンタン、ごはん
油林鶏、今日もよりてりてりに仕上げて店の味
ワンタンも家にあるレシピ本にのっとって忠実に作ってみました
Let's eat.
I ate Chinese fried chicken with sweetened vinegar sauce Yu Lin Chi, minced pork filled dumplings soup and rice for breakfast.
I tried glazing Yu Lin Chi with vinegar sauce so delicious such a tastes of shops, following by a recipe book at home.
そして、昼
昼ごはんは、イノシシ鍋定食
両国、300年の老舗、山くじらももんじやのイノシシ鍋は絶品
イノシシは豚肉に似ていますが、脂身がこりこりしていて特に好きでした
at noon…
I ate boar meat stew set menu for lunch.
At Yama-kujira means mountain whale Momonji-ya historic restaurant run by the same family for ten generations in three hundred years in Ryogoku, the famous sumo Japanese style wrestling town.
I felt boar meat like pork, but I like its fatty meat with crunchy texture.
割下がおいしかった
Salty-sweet sauce was nice.
鹿の肉の刺身
味がしなかったけど、食感はよし
ごちそうさまでした
Sliced raw venison has no taste, but felt elastic.
done!
【今日の参考資料】
ワンタン 『ウーウェンの北京小麦粉料理』