2015/05/02

バーベキュー BBQ


いただきます

あさごはんは、チーズのせトースト、レタス、ハム、アスパラのサラダ
ゴールデンウィーク、実家に帰ってきました
早速とりたてのアスパラをいただきます

Let's eat.

I ate cheese on toast, asparagus, ham and lettuce salad for breakfast.
I stay at my parents home during Golden Week holidays.
I wasted no time to eat freshly-harvested asparagus.



そして、昼

昼ごはんは、BBQ
甲州ワインビーフ、小林牧場のお肉はとろけるうまさ
もちろんアスパラ必須で

at noon

BBQ lunch.
Koshu wine beef in Kobayashi stock farm was meltingly delicious.
Of course asparagus also.


開店前から並んで、バーゲンさながらのおばちゃんたちの勢いにまじりながら肉ゲット
焼マシュマロも忘れずに

ごちそうさまでした

I waited before hours, and got that beef fighting with bargain seekers.
Don't forget toasted marshmallow.

done!