2015/05/05

山菜の天ぷら tempura deep fried wild vegetables


いただきます

あさごはんは、チーズのせトースト、ハム、トマトのサラダ、目玉焼き、イチゴミルク
目玉焼きにはしょうゆ派

Let's eat.

I ate cheese on toast, ham, tomato and lettuce salad sunny-side up egg and milk strawberry for breakfast.
I like sunny-side up egg with soy sauce.



そして、夜

夜ごはんは、天ぷらそば

at night

I ate buckwheat noodles soba with deep fried vegetables and seafood tempura for dinner.


たらの芽の天ぷら
天ぷらの王様と言われている

Tempura deep fried very rare wild vegetable Taranome, this is called the king of tempura.


 
こしあぶらの天ぷら
さらにレアなこしあぶら、たらの芽よりもくせのある味にはまる

Tempura deep fried rarer wild vegetable Koshiabura, more sharp flavor than taranome I like.



えびの天ぷら
実家じゃないと食べられない

Shrimp tempura, this is a little costly, so I can eat it at only my parents home.



かきあげ
新タマネギ、新潟の雪ノ下にんじんの甘さとアスパラの緑がナイス

ごちそうさまでした

Mixed tempura with onion, carrot and asparagus.
Freshly onion and carrot cultivated under snow in Niigata prefecture were so sweet.
Green color of asparagus brought out the tastes.

done!