いただきます
あさごはんは、アスパラの肉巻き、ワンタン、ごはん
ワンタンは昨日作っておいたのですが、朝再度あたためたため、皮から肉がとびだしてきたー
繊細なのか巻きがあまいのか、ワンタン
Let's eat.
I ate asparagus wrapped in pork, minced pork filled dumplings soup and rice for breakfast.
Some of the filling of dumplings appeared from broken wrappers to heat again this morning because I made it last night.
What a soften wrapper or I didn't wrap tightly, I don't know the reason.
そして、夜
夜ごはんは、担々麺
麺、寝違えたため自分でこねることができず、ホームベーカリーでこねてみました
15分でこねこね、富士山のふもとにある吉田のうどんなみのコシが出ました
ごちそうさまでした
at night…
I ate dan dan mian Szechuan dish of noodles covered with a sauce of sesame, chili oil, minced pork and leek for dinner.
I made noodles for dinner every night, but I got a crick in the neck so that I couldn't knead by myself and used bread machine.
It took 15min to knead and had chewing texture such a Yoshida's Udon noodles which is famous texture Udon noodles at the foot of Mt. Fuji.
done!
【今日の参考資料】
アスパラの肉巻き 『和食の素で万能レシピ』
ワンタン、担々麺 『ウーウェンの北京小麦粉料理』