2015/05/19

ホームベーカリーうどん Udon noodles by bread machine


いただきます

あさごはんは、アスパラの肉巻き、ワンタン、ごはん
ワンタンは昨日作っておいたのですが、朝再度あたためたため、皮から肉がとびだしてきたー
繊細なのか巻きがあまいのか、ワンタン

Let's eat.

ate asparagus wrapped in pork, minced pork filled dumplings soup and rice for breakfast.
Some of the filling of dumplings appeared from broken wrappers to heat again this morning because I made it last night.
What a soften wrapper or I didn't wrap tightly, I don't know the reason.



そして、夜

夜ごはんは、担々麺
麺、寝違えたため自分でこねることができず、ホームベーカリーでこねてみました
15分でこねこね、富士山のふもとにある吉田のうどんなみのコシが出ました

ごちそうさまでした

at night

I ate dan dan mian Szechuan dish of noodles covered with a sauce of sesame, chili oil, minced pork and leek for dinner.
I made noodles for dinner every night, but I got a crick in the neck so that I couldn't knead by myself and used bread machine.
It took 15min to knead and had chewing texture such a Yoshida's Udon noodles which is famous texture Udon noodles at the foot of Mt. Fuji.

done!


【今日の参考資料】

アスパラの肉巻き 『和食の素で万能レシピ』
ワンタン、担々麺  『ウーウェンの北京小麦粉料理』