いただきます
あさごはんは、モツ煮込み、とうふとわかめのみそ汁、ごはん
季節外れですが、モツはいつ食べてもうんまい
Let's eat.
I ate simmered pork giblets, miso soup with tofu and wakame seaweed and rice for breakfast.
We eat pork giblets in winter usually, but it's delicious whenever I eat it.
そして、夜
夜ごはんは、担々麺
ニラを大量に収穫するこの季節、担々麺にしてたくさん食べる作戦
ラー油も節約のため自作ですが、意外と簡単にできるので自作ラー油オススメ
ごちそうさまでした
at night…
I ate dan dan mian Szechuan dish of noodles covered with a sauce of sesame, chili oil, minced pork and leek for dinner.
I harvested too much leek so that I used it for dan dan mian every night at this time of year.
I made Chinese chili oil by myself because it's more reasonable, tasty and easy to make.
done!
【今日の参考資料】
担々麺 『ウーウェンの北京小麦粉料理』