いただきます
あさごはんは、チーズのせトースト、レタス、ハムのサラダ
トーストのマーガリンをバターにかえたら、やっぱりコクがあっておいしい
しかしバターはかたいので、朝起きたらまず冷蔵庫からバターを取り出す作業から入ります
Let's eat.
I ate cheese on toast, ham and lettuce salad for breakfast.
I changed margarine into butter on toast, is rich in flavor.
I have to get butter as soon as I get up in the morning to soften it.
デザートはイチゴミルク
イチゴをフォークで粗くつぶして、砂糖と牛乳まぜるだけ
牛乳が少しとろとろになるのがたまらん
I ate milk strawberry for dessert.
I mashed strawberry roughly by fork, and mix sugar and milk.
Pulp milk tasted good.
そして、昼
昼ごはんは、鮭、ごぼうの煮物、アスパラベーコン、豆腐えのきのみそ汁、ごはん
一汁三菜の昼ごはんなんて久しぶり
at noon…
I ate salt-grilled salmon, simmered burdock root, Japanese konnyaku jelly and chicken, fried asparagus and bacon, miso soup with tofu and enokidake mushroom and rice for lunch.
A soup and three plates Japanese standard menu are after long absence.
そして、夜
夜ごはんは、タンメン
ベビーコーン、さやえんどう、ニラなどの季節の野菜満載なタンメンうまし
ごちそうさまでした
at night…
I ate Tanmen noodles salty flavor with fried vegetables and sliced pork for dinner.
There were various seasonal vegetables, baby corn, split pea and Chinese chive inside that, very nice.
done!