2015/05/03

とろとろイチゴミルク pulp milk strawberry


いただきます

あさごはんは、チーズのせトースト、レタス、ハムのサラダ
トーストのマーガリンをバターにかえたら、やっぱりコクがあっておいしい
しかしバターはかたいので、朝起きたらまず冷蔵庫からバターを取り出す作業から入ります

Let's eat.

I ate cheese on toast, ham and lettuce salad for breakfast.
I changed margarine into butter on toast, is rich in flavor.
I have to get butter as soon as I get up in the morning to soften it.


デザートはイチゴミルク
イチゴをフォークで粗くつぶして、砂糖と牛乳まぜるだけ
牛乳が少しとろとろになるのがたまらん

I ate milk strawberry for dessert.
I mashed strawberry roughly by fork, and mix sugar and milk.
Pulp milk tasted good.



そして、昼

昼ごはんは、鮭、ごぼうの煮物、アスパラベーコン、豆腐えのきのみそ汁、ごはん
一汁三菜の昼ごはんなんて久しぶり

at noon

I ate salt-grilled salmon, simmered burdock root, Japanese konnyaku jelly and chicken, fried asparagus and bacon, miso soup with tofu and enokidake mushroom and rice for lunch.
A soup and three plates Japanese standard menu are after long absence.



そして、夜

夜ごはんは、タンメン
ベビーコーン、さやえんどう、ニラなどの季節の野菜満載なタンメンうまし

ごちそうさまでした

at night

I ate Tanmen noodles salty flavor with fried vegetables and sliced pork for dinner.
There were various seasonal vegetables, baby corn, split pea and Chinese chive inside that, very nice.

done!