いただきます
あさごはんは、小かぶの煮物、アスパラの肉巻き、ごはん
アスパラの肉巻き大人気
Let's eat.
I ate simmered little turnip and Atsuage deep fried tofu, asparagus wrapped in pork and rice for breakfast.
Wrapped asparagus is very popular.
そして、昼
昼ごはんは、ダールー麺
あんかけ麺のことらしい
えのきをいただいたので作ってみました
at noon…
I ate da lu mian for lunch.
This is Chinese noodles with sticky sauce.
I cooked it for using enoki mushroom I was given.
そして、夜
夜ごはんは、やきとり
近所に魚屋がオープンし、視察に行ったら、隣の肉屋の種類の豊富さにテンションマックス
魚見にいったけど、肉買って帰ってきました
砂肝、ひざなんこつ、鶏レバーにハツ、とせいぞろい
at night…
I ate grilled chicken on skewers for dinner.
When I went to and observed a new fish shop near my house, I found the meat shop next to it had various kinds of meat.
Though I went to the fish shop, I bought meat.
Gizzards, chicken gristle, chicken liver and chicken hearts, all the stars congregated, so excited.
特にひざなんこつの串に刺しにくいことこの上なし
ごちそうさまでした
The most difficult point was skewer hard chicken gristle, so hard!
done!
【今日の参考資料】
アスパラの肉巻き 『和食の素で万能レシピ』
小かぶの煮物 『割合で覚える和の基本』
ダールー麺 『ウーウェンの北京小麦粉料理』