いただきます
あさごはんは、ハムカツサンド、コロッケサンド
先日の『きょうの料理』(NHK)で味付けに、塩こしょうの他に少し砂糖を入れるとおいしいと言っていたので
入れてみたらグッドでした
Let's eat.
I ate ham cutlet sandwich, croquette sandwich with fried cabbage for breakfast.
The chef of "today's recipe" broadcast by NHK last week said that mixing sugar with potato of croquette makes it better and did so.
こんな感じにはさんでばくり
Bon appetite.
そして、夜
夜ごはんは、納豆巻き、からあげ
at night…
I ate Natto fermented soybeans and Shiso Japanese basil roll and Japanese fried chicken for dinner.
見よ、この納豆タワー
ごちそうさまでした
Look at this Natto tower.
done!
【今日の参考資料】
納豆巻き 『野口真紀さんのおうちおすし』
からあげ 『割合で覚える和の基本』